Siirry suoraan sisältöön

Kuoron 20-vuotisjuhlakonsertti Ritarihuoneella

Kamarikuoro SonorEnsemblen 20-vuotisjuhlakonsertti “Elämää runon sävelissä” järjestettiin 3.11.2022 Ritarihuoneella osana Kuoromusiikin kausikonserttien sarjaa. Lue Tove Djupsjöbackan konserttiarvostelu “SonorEnsemble: Kamarimusisoivaa ja kunnollista”! Konsertin tallenne on katsottavissa kuukauden ajan.

Kuoromusiikin kausikonsertit tarjoilevat kärkikuorojen esittämänä kuorokulttuuriamme uudella tavalla. Syyskuun 2022 alusta alkaen Helsingin keskeiset konserttipaikat täyttyvät monipuolisesta ja laadukkaasta kuoromusiikista joka torstai. Ensimmäisen syyskauden ohjelmiston muodostavat 14 monipuolista kuorokonserttia ja kausilippuja voi ostaa Lippu.fi:ssä. Lisätietoja Kausikonserttikuorot ry:n tiedotteesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *